Behangen

Lees meer over

Behangen

Is uw woning, pand of kantoor toe aan leuke print op de muur, maar wilt u liever dat dit door een vakman wordt gedaan? Onze behang experts staan voor u klaar. Iedere print is mogelijk, kiest u voor een kleurrijk behang of liever wat meer rust in het patroon? Onze behangers weten er wel raad mee. Voordat we aan de slag gaan komen we eerst bij u langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Aan de hand daarvan zullen wij u een passend advies geven. 

Behangen kan soms lastiger zijn dan u denkt. Het kost veel tijd en geduld. Goed behangwerk vergt tevens ook vakmanschap en behendigheid. Uiteraard kunt u dit vakkundige werk uitbesteden, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. U bent verzekerd van een mooi en strak behang op de muur.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Schilderwerk buiten gedaan bij mijn moeder in Paterswolde. Tevens houtrot gerepareerd. Keurige offerte, werd uitstekend op de hoogte gehouden van vooral het houtrot en kosten van die reparatie. Hield zich goed aan de afspraken, geen verrassingen. Nette werker. Kortom tevreden over de uitvoering van schilderwerk en reparatie houtrot
Raymond Sontsma, Paterswolde
zeer tevreden
Het verwijderen van het oude behang in de slaapkamer en het plakken van nieuw behang.Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Roden
aan te raden
Zeker een aanrader. Ze hebben voor me behangt. Snel en vooral de details waren erg goed afgewerkt.
Jimmy Ganesh, Groningen
aanrader
Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Nico Oosterbaan, Paterswolde
aan te raden
Contact
+31592744143

Winkler Prinsstraat 26b - Assen