Binnenschilderwerk

Waarom kiezen voor

Support Onderhoud

Waarom zou u voor kiezen voor Support Onderhoud? Er zijn zoveel schildersbedrijven die goed schilderwerk leveren.
Wij hebben het antwoord voor u. U kiest voor Support Onderhoud omdat wij betrouwbaar en nuchter zijn, wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gaan altijd met onze tijd mee, daarmee kunnen we een goede kwaliteit leveren zodat uw huis er weer jaren op vooruit kan. Wij leveren maatwerk, dat wil zeggen, geen klus is hetzelfde. Wij bespreken alles tot in de details met u als opdrachtgever. U staat als opdrachtgever tenslotte centraal.

Dit bieden wij u:

  • Betrouwbaar
  • Innovatief
  • Transparant
  • Topkwaliteit werk
  • Maatwerk
  • Totale ontzorging
  • Zowel oplevering als onderhoud
  • Persoonlijke aandacht

Lees meer over

Binnenschilderwerk

Waar denkt u aan bij binnenschilderwerk? Alles wat binnen geschilderd kan worden. Denk hierbij aan muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren. Tevens het schilderen van vochtige ruimtes zoals een badkamer valt bij ons onder binnenschilderwerk.

Schilderwerk zorgt voor een mooie en nette uitstraling in uw woning. Maar wist u dat het niet alleen mooi is, maar ook het ook een praktische functie heeft? Wanneer schilderwerk goed wordt gedaan, zorgt het ook oor bescherming van houten onderdelen in uw woning, muren worden beschermd tegen vocht waardoor schimmel geen kans krijgt. Goed schilderwerk is dus wel degelijk belangrijk. 

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Schilderwerk buiten gedaan bij mijn moeder in Paterswolde. Tevens houtrot gerepareerd. Keurige offerte, werd uitstekend op de hoogte gehouden van vooral het houtrot en kosten van die reparatie. Hield zich goed aan de afspraken, geen verrassingen. Nette werker. Kortom tevreden over de uitvoering van schilderwerk en reparatie houtrot
R. Sontsma, Paterswolde
zeer tevreden
Het verwijderen van het oude behang in de slaapkamer en het plakken van nieuw behang.Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Roden
aan te raden
Zeker een aanrader. Ze hebben voor me behangt. Snel en vooral de details waren erg goed afgewerkt.
J. Ganesh, Groningen
aanrader
Support-Onderhoud heeft bij een kozijn de oude verflaag verwijderd en kleine houtrot plekken opgevuld en het kozijn weer voorzien van grondverf en lak. Erg betrouwbaar, fijne communicatie en 2 aardige mannen! Fijn mee gedacht over wanneer de werkzaamheden het beste uitgevoerd konden worden ivm het weer!
F. Hanenburg
aan te raden
Contact
+31592744143

Ruskenstukken 46 - 9761 KK Eelde