Buitenschilderwerk

Waarom kiezen voor

Support Onderhoud

Waarom zou u voor kiezen voor Support Onderhoud? Er zijn zoveel schildersbedrijven die goed schilderwerk leveren.
Wij hebben het antwoord voor u. U kiest voor Support Onderhoud omdat wij betrouwbaar en nuchter zijn, wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gaan altijd met onze tijd mee, daarmee kunnen we een goede kwaliteit leveren zodat uw huis er weer jaren op vooruit kan. Wij leveren maatwerk, dat wil zeggen, geen klus is hetzelfde. Wij bespreken alles tot in de details met u als opdrachtgever. U staat als opdrachtgever tenslotte centraal.

Dit bieden wij u:

  • Betrouwbaar
  • Innovatief
  • Transparant
  • Topkwaliteit werk
  • Maatwerk
  • Totale ontzorging
  • Zowel oplevering als onderhoud
  • Persoonlijke aandacht

Lees meer over

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw huis heeft veel te verduren, het moet bestand zijn tegen alle weertypen. Voorkom dat kozijnen gaan rotten na een paar regenbuien of zware windstoten. Goed schilderwerk is daarom van groot belang. En uiteraard wilt u dat uw woning een mooie en nette uitstraling heeft. 

Voordat onze schilders aan de slag gaan, zullen we eerst uw woning bekijken en inspecteren om zo de staat ervan te bepalen. Wanneer de inspectie is uitgevoerd zullen bepalen welke middelen we zullen inzetten. Uiteraard wordt  u overal nauw bij betrokken, het is tenslotte uw woning.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Schilderwerk buiten gedaan bij mijn moeder in Paterswolde. Tevens houtrot gerepareerd. Keurige offerte, werd uitstekend op de hoogte gehouden van vooral het houtrot en kosten van die reparatie. Hield zich goed aan de afspraken, geen verrassingen. Nette werker. Kortom tevreden over de uitvoering van schilderwerk en reparatie houtrot
Raymond Sontsma, Paterswolde
zeer tevreden
Het verwijderen van het oude behang in de slaapkamer en het plakken van nieuw behang.Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Roden
aan te raden
Zeker een aanrader. Ze hebben voor me behangt. Snel en vooral de details waren erg goed afgewerkt.
Jimmy Ganesh, Groningen
aanrader
Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Nico Oosterbaan, Paterswolde
aan te raden
Contact
+31592744143

Ruskenstukken 46 - 9761 KK Eelde